EEN JUWELEN BOETIEK BIJ MIJ THUIS

Organiseer zelf een Victoria demo

Nodig je vriendinnen en kennissen uit bij mij thuis en... relax. Geniet samen van een gezellig shoppingmoment, ver weg van de stress van drukke winkelstraten. Als gastvrouw word je bedolven met attenties en win je zelf de Victoria juwelen die jij mooi vindt.
De demo's worden bij mij thuis gehouden, omdat ik met mijn elektrische rolstoel niet overal naar binnen kan. Mocht ik met mijn rolstoel wel bij u naar binnen kunnen, dan kan de demo ook bij u thuis worden gehouden. Het is allemaal bespreekbaar.

Een demo... hoe verloopt dat?

Een Victoria demo is altijd 'quality time' onder vriendinnen, met collega's of familie... Een schitterend moment rond juwelen: iets waar alle vrouwen van houden. Een lekker drankje, een hapje en je bent vertrokken. Simpeler kan niet!

Boek een demo

Uw demo is pas officieel als u een bevestiging heeft gekregen.

Book an appointment with beauty products by Britt using Setmore

Garantie

Levenslange garantie op de kleur

Bij messing of zilveren juwelen voorzien van een goud-, rhodium- of palladiumlaag en de stalen juwelen voorzien van een ion plating laag heb je een levenslange garantie op de afwerkingslaag van de juwelen. We maken gebruik van ion plating waarbij in een vacuüm omgeving een zeer resistent laagje goud op de juwelen wordt aangebracht. Een extra waterproof coating zorgt er voor dat ze ook water-, hitte- en zweetbestendig zijn en dus niet verkleuren.

2 jaar

Voor uurwerken geldt een waarborg van 2 jaar, met uitzondering van glasbreuk, batterij en slijtage van de uurwerkband.

1 jaar

Voor steenverlies geldt een waarborg gedurende 1 jaar.