De business

Hey! Wat leuk dat je terecht bent gekomen op mijn website. Ik ben samen met mijn team aangesloten bij een snelgroeiend beauty netwerk marketing bedrijf dat op zoek is naar gemotiveerde dames en heren die deel uit willen maken van ons team.

De eerste stap naar een zelfstandige baan met vrijheid heb je al gezet, namelijk interesse hebben in de business! Ben je ook opzoek naar:

  • meer vrije tijd
  • financieel onafhankelijk zijn
  • werken in een enthousiast team
  • andere motiveren en helpen
  • een eigen business runnen

Dan ben jij misschien wel een toekomstige Business partner! Onze business is  verspreid over zes continenten. Wij werken vooral via WiFi, zodat het team bij alle online meetings aanwezig kan zijn vanuit haar eigen omgeving. Werken voor je business doe je dan ook zelf, op de plek waar jij op dat moment het liefste bent. Uiteraard staat het team altijd voor elkaar klaar en worden er geregeld afspraken gepland om face to face de business te bespreken. Door samen te werken met meiden om je heen en je team, zal je zien dat ook jij kan groeien tot de influencer die je van binnen al bent.

Hoe harder je werkt, hoe meer je bereikt! Zo kun je namelijk via het bedrijf GRATIS op vakantie of mooie lease auto’s krijgen. Hoe gaaf is het om je eigen empire te bouwen en te kunnen zorgen voor je eigen geluk. Wij streven naar het doel om zo veel mogelijk dames te kunnen helpen hun dromen waar te maken. Is jouw WHY sterk genoeg om je 100% in te zetten voor jouw dromen? Meld je dan aan als nieuwe Business partner!

De business

Bij onze business willen wij je de vrijheid bieden die je nodig hebt. Je zit dus nergens aan verbonden, geen proefperiodes, geen verstikkende contracten en zelfs geen eigen investeringen. Het enige wat wij van je vragen is jouw motivatie en team effort. Je bouwt jouw eigen klantenkring en verdient aan jouw verkochte producten via (voornamelijk) social media, eigenlijk zoals een geheel zelfstandige ondernemer zou doen. Online kun je je producten inkopen en contact houden met het team. Het mooie van het team is dat we van elkaar leren en elkaar motiveren om net een stap harder te lopen dan de rest. Als jij denkt dat je een geschikte business partner bent die haar eigen leven wil invullen. Stuur mij dan je gegevens en ik neem z.s.m. contact met je op.

Hier aanmelden

Nederland: https://register-nl.fmworld.com/0add381f-47bb-4a7b-9218-a83aefcebfcf
België:
http://register-be.fmworld.com/10b068d2-4d3b-4167-b64f-a05616b5e7e0