Hey! Wat leuk dat je terecht bent gekomen op mijn website Britt's Beauty Products. Ik ben samen met mijn team aangesloten bij een snelgroeiend beauty netwerk marketing bedrijf dat op zoek is naar gemotiveerde dames die deel uit willen maken van ons team. De eerste stap naar een zelfstandige baan met vrijheid heb je al gezet, namelijk interesse hebben in de business! Ben je ook opzoek naar:

  • meer vrije tijd
  • financieel onafhankelijk zijn
  • werken in een enthousiast team
  • andere motiveren en helpen
  • een eigen business runnen

Dan ben jij misschien wel een toekomstige Business partner! Onze business is  verspreid over zes continenten. Wij werken vooral via WiFi, zodat het team bij alle online meetings aanwezig kan zijn vanuit haar eigen omgeving. Werken voor je business doe je dan ook zelf, op de plek waar jij op dat moment het liefste bent. Uiteraard staat het team altijd voor elkaar klaar en worden er geregeld afspraken gepland om face to face de business te bespreken. Door samen te werken met meiden om je heen en je team, zal je zien dat ook jij kan groeien tot de influencer die je van binnen al bent.

 

Hoe harder je werkt, hoe meer je bereikt! Zo kun je namelijk via het bedrijf GRATIS op vakantie of mooie lease auto's krijgen. Hoe gaaf is het om je eigen empire te bouwen en te kunnen zorgen voor je eigen geluk. Wij streven naar het doel om zo veel mogelijk dames te kunnen helpen hun dromen waar te maken. Is jouw WHY sterk genoeg om je 100% in te zetten voor jouw dromen? Meld je dan aan als nieuwe Business partner!

 

Het team

Britt Abrahams(29)

7 maanden geleden ben ik begonnen in deze Business en heb ik een team opgebouwd met allemaal dames met dezelfde missie. We werken hard om onze missie te volgen en willen graag onze doelen bereiken. We werken niet met een piramidesysteem, dat is zo verledentijd en daarnaast mag dat niet eens! Dat scheelt! Ondertussen heb ik al verschillende posities mogen bereiken en wil ik maar 1 ding. Hard werken om uiteindelijk alleen te kunnen werken voor mijn Business zonder baas! Dit is voor mij de ultieme job, omdat ik kan werken waar ik maar wil en vooral wanneer ik wil. Dat ik straks op mezelf woon en meer financiële vrijheid heb.