Een dagje naar het ziekenhuis.

Heb je dat ook wel eens? Dat je denkt dit wordt weer zo een nutteloze dag. Nou ik heb dat zoiezo, altijd één keer per jaar.

 

Gisteren moest ik weer naar het ziekenhuis in Rotterdam voor mijn jaarlijkse controle bij de thuisbeademing. Een dag wat ik altijd zo nutteloos vindt. Het is namelijk altijd hetzelfde ritueel, bloedprikken, gesprek met de arts en ik kan weer naar huis. De heenreis is nog langer dan de tijd dat ik daar ben. Zonden van mijn tijd vind ik dat allemaal. Verder zijn die gesprekken ook altijd hetzelfde. Hoe gaat het met? Heb je nog klachten? Slaap je goed? En hoe is je eetlust? Etc. Als er wat aan de hand is dan trek ik wel aan de bel denk ik dan.

Uiteindelijk heb ik, van wat ik een nutteloze dag vind, toch nog een nuttig dagje van gemaakt, door in mijn favoriete winkel een nieuwe winterjas te kopen. Daarna hebben mijn ouders en ik nog even verder gewinkeld en hebben we even een hapje gegeten in Rotterdam.

Zo zijn we uiteindelijk toch nog een gezellig dagje uit geweest.

 

Wil je meer over mijn leven weten? Bestel dan mijn boek.

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Linda Kapteyn (woensdag, 28 oktober 2015 20:14)

  Ziekenhuis bezoeken zijn nooit leuk. En vooral als er veel tijd in gaat zitten. Maar het is nooit verkeerd om alles even te controleren.
  Maar wat je al zegt van een minpunt weer een pluspunt gemaakt en een mooie jas gescoord.
  Kan je bij je blogspot ook foto's plaatsen?
  Benieuwd naar je aankoop

 • #2

  Jan Arjen Dijkstra (woensdag, 28 oktober 2015 21:12)

  Wat een herkenbaar verhaal, maar wel sterk dat je het van je af hebt durven schrijven.

 • #3

  Cheryl Hatchell (vrijdag, 03 februari 2017)


  I was very pleased to discover this website. I need to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely liked every little bit of it and i also have you bookmarked to see new things on your web site.